STARTPORTAAL SPORTZOMER!

STARTPORTAAL SPORTZOMER

Win een laptop t.w.v. €1200,- 

1. Maak een leuke foto met onze cheering sticks in beeld,

2. Tag ons met de volgende hashtag op Instagram: #jouwonlinewerkplek

 

Eindelijk; na lang wachten en een jaar uitstel kunnen we in Nederland eindelijk gaan genieten van de Sportzomer! Met in de maanden juni-juli het EK en in september de Formula 1 Dutch Grand Prix op het circuit van Zandvoort! Laten we hopen dat ons geduld wordt beloond met klinkende overwinningen van het Nederlands Elftal en een zege van Max Verstappen op eigen bodem!

Maar ook jij kan deze zomer een winnaar zijn! Moedig onze Nederlandse Helden aan vanaf de tribune met onze Startportaal Cheering Sticks, post hiervan een originele foto op Instragram en maak kans op een laptop ter waarde van € 1200,-! Dit maakt thuiswerken of studeren nog makkelijker, nét als onze dienst Startportaal.

SCROLL VOOR DE VOORWAARDEN

De actievoorwaarden:

De actie duurt t/m 5 september 2021. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van 4Consult. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Je mag zo vaak mee doen als je wilt. Uitgesloten van deelname zijn medewerkers en familieleden van 4Consult. Door deel te nemen aan deze actie geef je 4Consult toestemming je foto te gebruiken voor reclame en/of marketingdoeleinden. De prijs is niet inwisselbaar voor geld, (deel)restitutie en doorverkoop is niet mogelijk. 4Consult behoudt zich het recht voor om de actie en elk ander onderdeel van de website, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de prijzen van de actie te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen. Aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend. Alle rechten voorbehouden.