Als je als organisatie een mooie digitale werkplek hebt, dan moet die natuurlijk ook op een snelle en stabiele wijze worden ontsloten naar de medewerkers. Of die nu onderweg zijn of op kantoor werken. 

ISP

4Consult is geregistreerd als ISP (Internet Service Provider). Dat betekent dat we als 4Consult internetverbindingen via een eigen fysiek netwerk, of dat van een andere provider, connectiviteitsdiensten kunnen leveren die gebruik maken van onze eigen backbone.

Onze ringstructuur

Dit is een zogenaamde ‘ringstructuur’, waarbij data verzonden worden via twee verbindingen die elk een eigen, unieke route hebben. Hierdoor kunnen we het verkeer ook via andere aanbieders omleiden als dat nodig is. Als er op een punt iets niet goed gaat in de infrastructuur wordt volledig geautomatiseerd een ander pad gekozen die dat desbetreffende punt omzeilt.

Optimale stabiliteit en snelheid

Onze datacenterdienstverlening heeft deze backbone als basis. Als klant sluit je aan op deze backbone via onze eigen apparatuur, maar dat kan ook met je eigen apparatuur. Wij helpen je dan natuurlijk met het aansluiten, configureren en plaatsen zodat je zo optimaal gebruik kan maken van de stabiliteit en snelheid die wij bieden.

HEY JIJ!

Ben je na het lezen ook enthousiast geworden over onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan kom ik (of één van mijn collega’s) vrijblijvend bij je langs!