ICT Stagair

Vanwege de snelle groei van ons bedrijf zoeken wij per direct een ICT stagair die het team kan komen versterken voor 24-40 uur per week.

Wij zoeken iemand die resultaatgericht te werk gaat en de klant altijd centraal houdt. Je denkt in mogelijkheden en gaat creatief om met moeilijkheden of problemen. De kandidaat die we zoeken werkt nauwkeurig, is zeer klantgericht en neemt verantwoordelijkheid. Soms is de werkdruk hoog, dus een beetje stress of drukte heeft geen impact op je werk.

Je komt te werken in een hecht team, met passie voor nieuwe technologie.

Functieomschrijving

Als ICT Stagiar kom je op onze skilled-servicedesk en ben je verantwoordelijk voor het aannemen van de telefoon en het registreren van de binnenkomende meldingen. Na de registratie beslis je of de melding door jou opgelost kan worden of dat de melding door gaat naar een mede collega. Ook in dat geval blijf jij eindverantwoordelijk voor de melding. Je houdt ook dagelijks de voortgang van de openstaande meldingen bij en informeert naar de status. Verder analyseer je de meldingen en eventuele problemen en rapporteert dit. Daarnaast controleer je de back-up en wordt de monitoring gecontroleerd, bijgehouden en wordt hierop gereageerd.

Als ICT Stagair kom je in een gedreven en hecht team waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je leert enorm veel van klantcontact, techniek en werken in teamverband. Na het afronden van je stage is er een mogelijkheid om in dienst te treden en bieden wij veel mogelijkheden om door te groeien.

Kwalificaties:

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 3;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Stressbestendig, klantgericht, nauwkeurig en leergierig;
  • Rijbewijs B;
  • Woonachtig in de regio Drechtsteden/Rijnmond;

Ben je geïnteresseerd stuur dan een mail naar info@4consult.nl.

Bitnami