Steeds meer bedrijven stappen over op een online werkplek die zich aanpast aan de manier van werken van de werknemer. Een online werkplek die het werken efficiënter, makkelijker, veiliger en ook nog eens veel leuker maakt. Startportaal is deze werkplek. Waar je wilt, wanneer je maar wilt en met welk apparaat je maar wilt! 

DE TOEKOMST IS HIER

En de toekomst heet Startportaal. Via Startportaal kun je als bedrijf alle applicaties ontsluiten die binnen de organisatie gebruikt worden. Of het nu gaat om SaaS-oplossingen, legacy-applicaties, business apps van derden of zelfs lokale applicaties. Startportaal werkt eenvoudig, via iedere browser en vanaf elk apparaat.

STARTPORTAAL IS PERSOONLIJK

Je kunt, afhankelijk van de functie van de gebruiker, Startportaal volledige personaliseren. Bepaal zelf welke applicaties en data worden getoond en wat beter achterwege kan worden gelaten. Je kunt dit zelfs op apparaat-niveau doen! Want waarom zou je de applicatie van Photoshop tonen op je tablet terwijl je er alleen op je computer mee werkt? 

EEN SLEUTEL VOOR ALLE POORTEN

Je hoeft slechts één keer in te loggen voor toegang tot Startportaal, je data, informatiebronnen en al je applicaties. Dit noemen we ‘single sign-on’. Het scherm van Startportaal kunnen we volledig in de look-and-feel van je organisatie maken. Medewerkers vinden in hun gepersonaliseerde werkplek alle applicaties die voor hen relevant zijn. Welke applicaties dit zijn bepaalt uw organisatie. 

SAFETY FIRST

Op het apparaat dat de door medewerker gebruikt wordt staat geen data meer. Wees dus niet bang dat de gegevens van de organisatie of klanten op straat liggen wanneer een device gestolen wordt of kwijtraakt. De organisatie bepaalt zelf wanneer Multi Factor Authentiction wordt afgedwongen. Dit kan bijvoorbeeld per IP-adres, apparaat of Operating Systeem. Werk je op het IP-adres bij je favoriete restaurant of wil je toch nog even een Word bestand aanpassen vanaf je strandstoel in  Spanje? Dit kan, maar dan wel na je authenticatie.

WERK EFFICIËNT

Medewerkers kunnen werken in een taakgerichte app die eenvoudig toegankelijk is op een mobiel device. Ze hoeven niet verplicht in te loggen op een trage en complexe applicatie die uitsluitend werkt op een vaste computer met een groot scherm. Dit verhoogt de productiviteit, met name voor medewerkers waarbij een vaste werkplek niet noodzakelijk is, zoals medewerkers in de zorg, het onderwijs, de logistiek of bijvoorbeeld accountmanagers. 

GEEN ONDERHOUD

Startportaal draait volledig in de cloud. Dat betekent dat het onderhoud en beheer volledig bij 4Consult kan komen te liggen. De IT-afdeling kan zich hierdoor volledig richten op het ondersteunen van de core business. Hierdoor kan flink worden bespaard.

BETAAL PER GEBRUIKER

Startportaal werkt volgens het pay per use-concept: er wordt alleen betaald voor het aantal medewerkers dat Startportaal gebruikt. Bij groei kunnen organisaties makkelijk opschalen zonder direct grote investeringen te hoeven doen. En bij krimp dalen de kosten in verhouding mee. 

Hey jij!

Ben je na het lezen ook enthousiast geworden over onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan kom ik (of één van mijn collega’s) vrijblijvend bij je langs!