OVER ONS

Ons enthousiaste en gedreven team staat 24/7 voor je klaar. Het verzorgen van oplossingen voor onze klanten is voor ons geen werk maar een passie. Met onze ICT-oplossingen maken wij je werk makkelijker, leuker en efficiënter waardoor ook jij met dezelfde passie naar je werk gaat. En dat is het grootste compliment dat wij bij 4Consult kunnen krijgen!

VAN TOEN TOT NU

4Consult is in 2002 opgericht door twee consultants met een enorme ambitie en de naïeve gedachte dat ze werkelijk alles beter konden. Zoals zoveel bedrijven begonnen zij op een zolderkamer. Al snel bleek deze zolderkamer te klein en verhuisde 4Consult naar een klein bedrijfspand in Zwijndrecht. Door de snelle groei die het bedrijf doormaakte werd een paar jaar later een groter pand van maar liefst 250m2 betrokken aan de H.A. Lorentzstraat te Zwijndrecht.

In 2019 verwelkomde 4Consult haar 26e medewerker en werd besloten onze intrek te nemen in een prachtig monumentaal pand in Rijsoord, in de regio beter bekend onder de naam ‘Burghoeve’. Naïef zijn wij allang niet meer maar onze ambitie zal altijd blijven.

HIER STAAN WIJ VOOR

Je kiest niet alleen voor 4Consult om haar ICT-diensten. Je kiest voor ons omdat wij méér zijn dan een standaard ICT-bedrijf. Wij staan voor bewezen kwaliteit, heldere communicatie, partnership, kennis en het volledig ontzorgen van onze klanten.

HIER GAAN WIJ VOOR

Het werk van onze klanten makkelijker, leuker en efficiënter maken: dat willen wij. En dat lukt ons: met zo’n 20 jaar ervaring en een grote passie voor ons werk bieden we ijzersterke ICT-oplossingen.

Dienstverlenend

Wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten en zetten deze om in mooie, optimaal werkende ICT- oplossingen.

Plezier

Wij hebben plezier in wat wij doen. En dat is merkbaar. Voor onze klanten, maar ook bij ons zelf. Dit is een belangrijk onderdeel van onze succes formule!

 

 

Ontzorgend

Omdat we alle facetten van het ICT vak beheersen ontzorgen we onze klanten volledig.

Gedreven

De passie die wij hebben voor ons vak is voelbaar. Voor iedereen. Werknemers, klanten, alles wat daar tussen zit. 


Samen

Door ons op te stellen als partner naast onze klanten maken wij samen de mooiste oplossingen.

VEILIG EN VERTROUWD

ISO/IEC 27001

Informatiebeveiliging management

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met onze ISO 27001 certificering laten wij zien dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Met ingang van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (ofwel AVG, ook bekend als GDPR) in Europa worden de regels rondom gegevensbescherming aangescherpt. Als organisatie betekent dit dat wij ons managementsysteem voor informatiebeveiliging goed op orde hebben. Ook jij als klant profiteert van onze certificering. Zo voorkomen wij datalekken en wordt informatie veilig en goed opgeslagen volgens de bijbehorende reglementen.

NEN 7510

Informatiebeveiliging in de zorg

Informatiebeveiliging is een complexe, maar noodzakelijke verplichting voor zorgorganisaties, waar veel medische- en patiëntgegevens worden uitgewisseld. De eisen aan informatiebeveiliging worden steeds strenger, onder andere door nieuwe Europese wetgeving. Vanaf 25 mei 2018 geldt de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in de hele EU. NEN 7510 is een norm voor informatiebeveiliging voor de zorgsector. Waar ook zaken als privacybescherming een grote rol spelen. Wij werken als IT partner regelmatig en intens samen met zorginstellingen, deze certificering is een blijk van onze gestructureerde en veilige aanpak met betrekking tot allerlei soorten data. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Natuurlijk is 4Consult een commerciële organisatie en moeten we geld verdienen maar we beseffen dat er meer is dan geld. We ondersteunen diverse goede doelen en we investeren jaarlijks flink in het aanleggen van nieuwe bossen over de hele wereld.

Trotse hoofdsponsor van het dames eredivisie basketball team 4Consult/Binnenland

Al jaren is 4Consult hoofdsponsor van het allerleukste en een van de beste dames basketbalteams van Nederland.
Lijkt het je leuk om een keer een wedstrijd bij te wonen? Laat het dan weten en we gaan dit voor je regelen!

Work hard, Play hard!

Wij werken hard maar we maken ook heel veel lol samen. Dit wordt niet alleen door ons personeel gewaardeerd maar ook zeker door onze klanten.

ONS HISTORISCHE PAND IN RIJSOORD

Werkelijk alles aan deze historische boerderij uit 1776 hebben we vernieuwd. Alleen de uitstraling van het pand hebben we volledig in tact gelaten of zelfs in originele staat terug gebracht. U bent altijd welkom voor een kopje koffie, thee of iets anders!

PLAN JE ROUTE

yt2

4Consult B.V.
Pruimendijk 1
2988 XM Ridderkerk

Telefoon
Algemeen: 078 - 619 78 10

KVK: 24331862
BTW: NL810648441B01

HEY JIJ!

Ben je na het lezen ook enthousiast geworden over onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan kom ik (of één van mijn collega’s) vrijblijvend bij je langs!