Technologische ontwikkelingen zoals de opkomst van de Cloud en mobiele apps hebben geleid tot veranderingen in bedrijfsprocessen en businessmodellen. Steeds meer bedrijven willen overstappen op online werken om efficiënter, flexibeler en veiliger te kunnen werken. Daarnaast heeft de wereldwijde uitbraak van COVID-19 in 2020 ervoor gezorgd dat bedrijven anders naar het thuiswerken zijn gaan kijken. Men verwacht dat thuiswerken het “nieuwe normaal” gaat worden en dat mensen, waarbij de functie het toelaat, dit 1 – 3 dagen van de werkweek zullen gaan doen.

Dit moet dan uiteraard ook veilig kunnen en daar komt Startportaal om de hoek kijken!

Startportaal is onze online werkplek dat werken efficiënter, makkelijker, veiliger en niet te vergeten veel leuker maakt. Waar je wilt, wanneer je maar wilt en met welk apparaat je maar wilt!

Hoe werkt het?

Met dé online werkplek heb je in een oogopslag overzicht over al jouw applicaties, afspraken en informatie die er voor jou toe doen om zo efficiënt mogelijk te werk te kunnen gaan. Met Startportaal hoef je maar één keer in te loggen door middel van een veilige single sign on. Wij koppelen iedere applicatie! Het eenvoudigst is het om webbased (SaaS) applicaties te koppelen, maar bestaande Windows applicaties koppelen wij ook snel en veilig aan Startportaal. Het maakt daarbij niet uit of de applicatie vanaf een Citrix server, een Terminal server of lokaal moeten worden gekoppeld. De eindgebruiker ziet het verschil niet en ervaart eenvoud.

Altijd en overal

Omdat Startportaal een volledige online dienst van 4Consult is kan de gebruiker altijd en overal werken. Ook heeft de gebruiker in één oogopslag overzicht over de relevante applicaties, afspraken en informatie die zorgen dat de gebruiker efficiënter te werk kan gaan. Het enige wat nodig is, is een device en toegang tot het internet. Thuis, onderweg of op kantoor. Altijd en overal toegang kunnen hebben om je zo goed mogelijk voor te bereiden of juist nog nét even dat stukje werk af te maken. Met Startportaal maken wij werken in de Cloud leuk, eenvoudig en aller belangrijkst: veilig! Niet alleen voor jou, maar ook voor ons!

Wat betekent dit?

Eén centrale werkomgeving

Geen gedoe meer met verschillende sites en wachtwoorden. Niet meer zoeken naar bestanden en informatie maar alles in één centrale online werkplek.

Flexibel en overzichtelijk

Werkelijk alles kan met Startportaal. We kunnen iedere applicatie koppelen, we halen overal informatie vandaan en het maakt niet meer uit waar bestanden staan opgeslagen. De gebruiker ervaart eenvoud.

Samenwerking

Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig. Bestanden delen met collega’s of externen, even snel online overleggen, werken in teams. Het is allemaal eenvoudig mogelijk met Startportaal.

Veiligheid

Een steeds grotere uitdaging is het veilig houden van ICT systemen. Het is ons gelukt om een extreem veilige online werkomgeving te bouwen. U hoeft zich niet meer druk te maken over het beveiligen van uw gegevens, dat hebben wij al voor u gedaan en opgelost.

Hey jij!

Ben je na het lezen ook enthousiast geworden over onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan kom ik (of één van mijn collega’s) vrijblijvend bij je langs!