Veilig, efficiënt, eenvoudig en leuk werken – het kan met Startportaal. Waar, wanneer en met welk apparaat je maar wilt.

HOE WERKT HET?

Met Startportaal heb je in een oogopslag overzicht over al jouw applicaties, afspraken en informatie. Zo kun je zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Vanwege onze veilige single sign on hoef je maar één keer in te loggen. Wij koppelen iedere applicatie! Het eenvoudigst is het om webbased (SaaS) applicaties te koppelen, maar bestaande Windows applicaties koppelen wij ook snel en veilig aan Startportaal. Het maakt daarbij niet uit of de applicatie vanaf een Citrix server, een Terminal server of lokaal moeten worden gekoppeld. De eindgebruiker ziet het verschil niet en ervaart alleen de eenvoud.

ALTIJD EN OVERAL

Omdat Startportaal een volledige online dienst is kan de gebruiker altijd en overal werken. Het enige wat je nodig hebt is een device en toegang tot het internet. Thuis, onderweg of op kantoor. Altijd en overal toegang kunnen hebben om je zo goed mogelijk voor te bereiden of juist nog nét even dat stukje werk af te maken. Met Startportaal maken wij werken in de cloud niet alleen leuk en eenvoudig, maar ook nog eens veilig! 

ICT & Zorg Whitepaper

VOOR DE ZORG

Steeds meer zorgorganisaties zijn op zoek naar een nieuwe digitale online werkplek. Je ziet dat dit zelfs voor medewerkers geldt die voorheen zo goed als geen werkplek gebruikten. Er zijn diverse ontwikkelingen verantwoordelijk voor de toenemende behoefte aan een digitale werkplek vanuit sociaal oogpunt maar ook vanuit de zorgsector zelf. 

Wij hebben onderzocht waar voor zorgorganisaties de grootste uitdagingen zijn en wat gedaan kan worden om deze uitdagingen weg te nemen. Dit onderzoek leidde tot de ontwikkeling van Startportaal. 

VOOR HET ONDERWIJS

De studerende generatie van nu is opgegroeid met het idee dat apps altijd en overal toegankelijk zijn. Niet zo gek dat zij dergelijke tools ook op school verwachten.  In de praktijk blijkt dit nog niet zo makkelijk. Door de wildgroei aan applicaties zien studenten door de bomen het bos niet meer en nieuwe ontwikkelingen als cloud based werken en het gebruiken van een eigen apparaat (laptop/ tablet/ smartphone) hebben veel potentie, maar worden vaak nog niet optimaal ondersteund.  

Het antwoord is Startportaal. Oftewel een moderne, persoonlijke werkplek waardoor medewerkers en studenten altijd en overal gemakkelijk en effectief kunnen (samen)werken.  

ICT onderwijs
Whitepaper ICT & Assurantie

DE ASSURANTIEBRANCHE

Voor financieel adviseurs is het erg lastig om de ICT goed te regelen.  Adviseurs werken met verschillende en complexe softwarepakketten. Een deel van de software voor deze branche is verouderd en een deel van de software is al vernieuwd (SaaS). Dit maakt het nog complexer om te zorgen dat het werken efficiënt en veilig is.  

Een ander probleem dat we vaak zien bij adviseurs is dat ze meerdere keren per dag moeten inloggen om hun werkzaamheden te kunnen doen. Er is geen eenduidig systeem waardoor gewerkt wordt met verschillende inlognamen, wachtwoorden, digitale certificaten (paspoorten) of met DigiD om toegang te krijgen tot informatie en applicaties. Startportaal is dé oplossing voor deze en andere problemen waar de financieel adviseur tegenaan loopt. 

ONZE KLANTEN

“4Consult is écht een unieke organisatie door hun gedrevenheid en klantvriendelijkheid.”

Hey jij!

Ben je na het lezen ook enthousiast geworden over onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan kom ik (of één van mijn collega’s) vrijblijvend bij je langs!