VaMo simkaart
Nieuwe dienst: 4Consult Communicatie oplossingen

Vandaag de dag is een smartphone onderdeel geworden van de digitale werkplek. Er wordt echter ook nog met vaste telefonie gewerkt. Vaak is het lastig om in de communicatielijnen vast en mobiele telefonie met elkaar te combineren en ook nog eens naadloos aan te laten sluiten op de digitale werkplek. 4Consult heeft daar wat op bedacht: VaMo (VastMobiel).

Met deze dienst wordt een telefooncentrale met alle bijbehorende functionaliteiten (bijv. wachtrijen, huntgroups, persoonlijke vaste nummers) aan een smartphone gekoppeld. Je kan bijvoorbeeld met een app op de smartphone kiezen of je met je 06-nummer of met je vaste nummer uit wil bellen. Je persoonlijke vaste nummer komt dan ook weer op je smartphone binnen. Dit alles kan natuurlijk uitgerust worden met 4G/5G internet.

Deze oplossing haalt dus alle voordelen die een vaste telefooncentrale heeft naar de smartphone. Op deze manier is het super gebruiksvriendelijk voor de medewerker en hoef je minder diensten tegelijkertijd af te nemen. Een win-win!

Startportaal update 3.33

Startportaal update 3.33

Toevoegingen • We hebben de algemene zoekfunctionaliteit uitgebreid met SharePoint-mappen. • Met...

Startportaal update 3.31

Startportaal update 3.31

Toevoegingen • Vanaf nu worden alle aankondigingen getoond in het gloednieuwe Announcement Center....