Advies & Scans

Gaat u uw ICT omgeving vernieuwen dan is het misschien slim om even met een partij te praten die alles al een keer gezien heeft. Wij kunnen u vertellen wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op ICT gebied, waar de risico’s zitten en hoe het wellicht slimmer kan. 

Network Scans

Bij 4Consult voeren we regelmatig netwerkscans uit bij bedrijven maar ook bij andere ICT partijen namens bedrijven. Heeft u vaak storingen en wilt u een objectief rapport met aanbevelingen dan kunnen we dat voor u verzorgen. Het kan hierbij gaan om hele gerichte scans zoals een security check of een technisch onderzoek maar regelmatig krijgen we vanuit directies de opdracht om breder te kijken dan dat en ook alle ICT gerelateerde bedrijfsprocessen te beoordelen.

Projectbegeleiding

Regelmatig zien we bij organisaties dat ze “vastlopen” in de uitvoering van interne of extern uitbestede ICT projecten. Schaam u niet, u bent echt niet de enige! Projecten lijken vooraf vaak simpel maar in de praktijk krijgt u te maken met complexe technische vraagstukken en keuzemomenten, interne bureaucratie waar u niet doorheen komt, onderbezetting en ga zo maar door. Al jaren helpen we middelgrote (>250 werkplekken) tot grotere organisaties met meer dan 10.000 werkplekken hun ICT projecten weer op gang te helpen. Soms is een “klein duwtje” voldoende, soms draaien we mee in het gehele project.

Gewoon even sparren

Zelfs voor ons is het, ondanks dat we dit wel proberen, onmogelijk om altijd volledig op de hoogte te zijn van alle ICT ontwikkelingen. Het is alleen wel zo dat wij bij nogal wat klanten komen en dat we behoorlijk wat “bijzondere” situaties zijn tegengekomen. We weten intussen redelijk wat de do’s en dont’s zijn en dan met name bij de keuze voor de diverse cloudproducten. Behoefte aan een uurtje vrijblijvend en gratis sparren? Kom dan een bakkie doen in Zwijndrecht!

Bitnami