ICT KAN ECHT VEEL BETER

Dat dit zo is hebben we ruimschoots bewezen met onze online werkplek Startportaal. Op dit moment werken er al ruim 150.000 gebruikers met de techniek die Startportaal mogelijk maakt. Dat is niet voor niets!

WAT IS STARTPORTAAL?

Startportaal is een online werkplek die bestaande technieken zoals remote desktop en Citrix overbodig maken. Daarnaast maakt Startportaal het werken een stuk veiliger, sneller, efficiënter, eenvoudiger en vooral leuker. Startportaal is een dienst van 4Consult.

Kijk hier voor meer informatie over Startportaal

VAN KLEINE TOT GROTE ORGANISATIES

We hebben klanten in de grootte van 4 tot en met 3500 medewerkers die allemaal op dezelfde manier werken met Startportaal. We hebben MKB-bedrijven en veel grote zorgorganisaties als klanten.

Kijk hier om te zien wat we nog meer doen

Medir International

15 werkplekken

Entrea Lindenhout

950 werkplekken

Aldebaran Commodities

14 werkplekken

Colpas

5 werkplekken

Stichting Jeugdformaat

980 werkplekken

B&A

300 werkplekken

PLAN EEN DEMO

Het is lastig om hier uit te leggen wat Startportaal allemaal kan beteken voor jouw organisatie maar als je ons de kans geeft om langs te komen om een demo te geven dan weten we zeker dat we je kunnen overtuigen van onze dienst Startportaal. In 2020 werd 96% van de bedrijven klant van 4Consult nadat we een demo hebben gegeven.

DEMO AANVRAGEN

KLANTTEVREDENHEID

Wij meten ieder jaar de tevredenheid van onze klanten. Dit doen we onder gebruikers van onze diensten maar ook aan bestuurders en directieleden. Vorig jaar zijn we beoordeeld met een 8,4 voor onze gehele dienstverlening. Specifiek voor onze dienst Startportaal zijn we beoordeeld met een 8,7.

Bekijk hier ons klanttevredenheidsonderzoek van 2020

HOE KUNNEN WE JOUW ORGANISATIE NOG SLIMMER LATEN WERKEN?

WHITEPAPERS

VEILIG EN VERTROUWD

ISO/IEC 27001

Informatiebeveiliging management

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met onze ISO 27001 certificering laten wij zien dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Met ingang van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (ofwel AVG en ook bekend als GDPR) in Europa worden de regels rondom gegevensbescherming aangescherpt. Als organisatie betekent dit dat wij ons managementsysteem voor informatiebeveiliging goed op orde hebben. Ook jij als partner profiteert van onze certifcering. Zo voorkomen wij datalekken en wordt informatie veilig en goed opgeslagen volgens de bijbehorende regelementen.

NEN 7510

Informatiebeveiliging in de zorg

Informatiebeveiliging is een complexe, maar noodzakelijke verplichting voor zorgorganisaties, waar veel medische- en patiëntgegevens worden uitgewisseld. De eisen aan informatiebeveiliging worden steeds strenger, onder andere door nieuwe Europese wetgeving. Vanaf 25 mei 2018 geldt de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in de hele EU. NEN 7510 is een norm voor informatiebeveiliging voor de zorgsector. Waar ook zaken als privacybescherming een grote rol spelen. Wij werken als IT partner regelmatig en intens samen met zorginstellingen, deze certificering is een blijk van onze gestructureerde en veilige aanpak met betrekking tot allerlei soorten data. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Natuurlijk is 4Consult een commerciële organisatie en moeten we geld verdienen maar we beseffen dat er meer is dan geld. We ondersteunen diverse goede doelen en we investeren jaarlijks flink in het aanleggen van nieuwe bossen over de hele wereld.

Trotse hoofdsponsor van het dames eredivisie basketball team 4Consult/Binnenland

Al jaren is 4Consult hoofdsponsor van het allerleukste en een van de beste dames basketbalteams van Nederland.
Lijkt het je leuk om een keer een wedstrijd bij te wonen? Laat het dan weten en we gaan dit voor je regelen!

Work hard, Play hard!

Wij werken hard maar we maken ook heel veel lol samen. Dit wordt niet alleen door ons personeel gewaardeerd maar ook zeker door onze klanten.

ONS HISTORISCHE PAND IN RIJSOORD

Werkelijk alles aan deze historische boerderij uit 1776 hebben we vernieuwd maar de uitstraling van het pand hebben we volledig in tact gelaten of zelfs in originele staat terug gebracht. U bent altijd welkom voor een bakje koffie, thee of iets anders!