DIT DOEN WIJ

Private cloud

Met deze oplossing zorgen wij dat servers snel bereikbaar zijn in het geval van een calamiteit. Bovendien vallen onze servers onder de Nederlandse wetgeving. Leer meer 

Consultancy & Scans

4Consult geeft al jaren advies over het uitzoeken en inzetten van de meest efficiënte ICT oplossingen die passen bij de betreffende bedrijfssector.
Leer meer

 

VaMo telefonie

Van VoiP tot mobiele abonnementen. Vaste mobiel integraties binnen organisaties. Professioneel en zonder problemen blijven communiceren, binnen en buiten je organisatie! Leer meer

WIFI as a service

Niemand houdt van wisselvallige wifi. 4Consult zorgt voor een compleet dekkend netwerk. Veilig en zeer snel, ook met grote aantallen gebruikers! 

Cyber Security

4Consult is expert op het gebied van cyber security. Wij bieden pakketten aan voor WAN Infra security, awareness en bescherming tegen DDoS aanvallen en crypto- en ransomware.
Leer meer

Hybrid Cloud

Met de hybride cloud van 4Consult combineer je eigenlijk het beste van twee werelden: de producten uit de public cloud en de diensten uit onze eigen private cloud. Leer meer

WAN Infra

4Consult is een Internet Service Provider. Samen met onze specialistische netwerkkennis bieden we daarmee de meest geavanceerde en veiligste WAN infra oplossingen aan. Leer meer

Firewall (NAAS)

De Firewall is een cruciaal onderdeel van de beveilig van je werkplekken. Als poortwachter zodat er geen netwerkverkeer zonder toestemming naar binnen of buiten kan glippen.

Werkplekbeheer

Werkplekken vormen het hart van de hedendaagse organisaties. Het is cruciaal dat alle apparatuur betrouwbaar is en storingen worden voorkomen.

JOUW ONLINE WERKPLEK:

STARTPORTAAL

Startportaal is onze online werkplek die werken efficiënter, makkelijker, veiliger en niet te vergeten veel leuker maakt. Waar je wilt, wanneer je maar wilt en met welk apparaat je maar wilt!

WAAROM 4CONSULT?

4Consult is een ICT-bedrijf. Maar ook meer dan dat. Uit een rondvraag bij onze klanten blijkt dat ze voor 4Consult kiezen, omdat wij 24/7 voor ze klaar staan. Wij zeggen niet alleen dat de klant centraal staat, de klant staat ook écht in alles centraal. We onderscheiden ons met gedreven, enthousiaste mensen die telkens weer hun best doen jou, onze klant, zo goed mogelijk te bedienen.

Wij hebben consultants in dienst met brede technische kennis. Daarnaast zijn individuele consultants weer expert op een bepaald, specifiek, gebied.
Zo hebben wij bijvoorbeeld Citrix, Microsoft, Azure, Office365 en security experts in dienst. Wij opereren hierdoor als totaalaanbieder van ICT oplossingen. Wij krijgen vaak van klanten terug dat ze dit prettig vinden omdat ze hierdoor steeds één aanspreekpunt hebben.

En verder? Wij pakken alles aan wat ook maar een beetje met ICT te maken heeft. Zo sleutelen wij aan diverse projecten. Ontwikkelen nieuwe diensten en creëren unieke ICT oplossingen.

EERDERE PROJECTEN

GGD Brabant kiest voor 4Consult

Dat 4Consult een ICT-bedrijf is dat zijn zaken goed op orde heeft, blijkt uit het feit dat de GGD voor 4Consult heeft gekozen om het netwerkinfrastructuur voor de testlocaties van 3 regio’s te verzorgen.

Wij verzorgen voor de GGD West-Brabant, Hart van Brabant en Noord-Oost Gelderland niet alleen de netwerkinfrastructuur voor de testlocaties, ook zorgen wij voor de bron én contactonderzoek locaties en de vaccinatie locaties. Dit betekent dat wij het internet verzorgen en de hardware op locatie.

Het is voor ons een mooie klus en waarmee wij ons steentje bijdragen tegen Corona!

AL JAREN EEN BETROUWBARE PARTNER

Partnership
Jij als klant staat bij ons écht centraal. Wij verkopen geen ICT- diensten, maar we adviseren je welke diensten het beste bij jou en je organisatie passen. Geen enkele organisatie is tenslotte hetzelfde. Wij worden er enthousiast van om samen met onze klanten te zoeken naar die oplossingen die het werken eenvoudiger, leuker en efficiënter maken. Of het nu gaat om 4 of 4000 werkplekken.

Bewezen expert
Al jaren verzorgen wij bij meer dan 100 organisaties de automatisering. Het verzorgen van oplossingen voor onze klanten is voor ons niet alleen werk, maar ook een passie. We hebben een groot trackrecord opgebouwd binnen het MKB en bij diverse Nederlandse en Belgische zorginstellingen. Dit komt met name doordat we een gecertificeerd expert zijn op het gebied van structurele informatiebeveiliging.

HEY JIJ!

Ben je na het lezen ook enthousiast geworden over onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan kom ik (of één van mijn collega’s) vrijblijvend bij je langs!