Hobbels en bobbels maar we zijn er!

In de 17 jaar dat we bestaan ging niet alles vlekkeloos. Uiteraard hebben we fouten gemaakt maar door ze aan te pakken zijn we wie we nu zijn. Positief, stabiel en klaar voor de toekomst.

Hoe het allemaal begon

Twee techneuten met onbegrensde ambities en blakend van zelfvertrouwen….dé formule voor succes! In de praktijk bleek dit allemaal wat ingewikkelder maar daar kwamen de twee pas later achter.

Waar we nu staan

Intussen is 4Consult een bekende ICT dienstverlener in Nederland geworden. Met name in de zorg, waar we ooit begonnen, doen we het goed. Klanten gaan zo goed als nooit bij ons weg en we zijn sterk genoeg om eventuele tegenvallers op te vangen. Ons klantenbestand groeit al jaren gestaag en gecontroleerd. We hebben een fantastisch team met enorme kennis. Kortom, vanuit deze solide basis zien we uit naar de toekomst!

En dan de Toekomst

Het is onze ambitie om de komende jaren gestaag te blijven groeien.  De komende jaren zal “de cloud” een steeds grotere rol gaan spelen in het totale ICT landschap. Het is onze taak om alle mogelijkheden en onmogelijkheden van met name de public cloud voor onze klanten te onderzoeken en ons dienstenportfolio hierop aan te passen. De komende jaren is een hybride cloud model het meest voor de hand liggende model. Genoeg te doen en volop uitdagingen. Wij zijn er klaar voor! 

Bitnami