4Consult is expert op het gebied van cyber security. Om het voor onze partners overzichtelijk te houden hanteren wij vier verschillende security-pakketten. Wij weten uiteraard dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en ook een ICT-infrastructuur is niet gestandaardiseerd. Daarom bieden wij onze producten ook op maat aan. Neem hiervoor contact met ons op.

DDOS Security

Criminaliteit vindt steeds vaker online plaats. Elk jaar zien we het aantal DDOS-aanvallen toenemen in zowel aantallen en grootte als complexiteit. Het doel van een DDOS-aanval is om een bedrijf volledig plat te leggen. Er wordt in de meeste gevallen losgeld geëist waarna de aanval zal stoppen. Helaas heeft het vaak geen enkele zin om te betalen.

4Consult biedt onderzoek aan dat erop gericht is om binnen je bedrijf te inventariseren wat er gedaan kan worden om DDOS-aanvallen tegen te gaan.

WAN Infra

Hackers worden steeds slimmer en het wordt ook steeds lucratiever om in te breken bij bedrijven. In veel gevallen komen bedrijven er helaas pas na jaren achter dat er hackers actief zijn (geweest) op hun bedrijfsnetwerk.

Vaak is het doel van de aanvaller het verkrijgen van geld (in digitale valuta) door het eisen van losgeld. Maar ook het verkrijgen van informatie is erg interessant voor aanvallers. Om digitale aanvallen te voorkomen bieden wij een zogenaamde grey-scan aan. Hieruit volgt een rapport met adviezen.

Awareness

De zwakke plek in de beveiliging van ICT-systemen is helaas maar al te vaak het personeel dat werkt met de systemen. Ongewild zorgen medewerkers voor miljarden euro’s aan schade door het klikken op verkeerde linkjes, het openen van besmette bestanden of door het ingaan op verzoeken om mee te kijken door zogenaamde Microsoft-medewerkers.

Daarom bieden we bij 4Consult speciale awareness trainingen aan. Tijdens deze trainingen komen onderwerpen aan bod als: Waarop moet je letten? Wat zou je kunnen doen om ervoor te zorgen dat je beter beschermd bent tegen phishing? Hoe zorg je ervoor dat je personeel meer alert is op dergelijke pogingen om gegevens te verkrijgen?

Crypto- en ransomware

Van alle digitale aanvallen is crypto- en ransomware de vervelendste om mee te maken. Er zijn talloze voorbeelden van bedrijven die slachtoffer zijn geworden van crypto- of ransomware aanvallen waarbij het bedrijf de aanval niet “overleeft” en de werkzaamheden heeft moeten staken.

Wij kunnen onderzoeken hoe je bedrijf ervoor staat en welk risico je loopt in geval van een crypto- of ransomware aanval. We maken een rapport met onze bevindingen en komen deze op een later tijdstip presenteren aan het management en/of de directie van je organisatie.

DOWNLOAD DE

PRIJSLIJST

HEY JIJ!

Ben je na het lezen ook enthousiast geworden over onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan kom ik (of één van mijn collega’s) vrijblijvend bij je langs!