4Consult heeft veel ervaring opgedaan met het oplossen van ICT-vraagstukken in verschillende typen organisaties. Ervaring die wij graag met anderen willen delen. 

Wij staan organisaties graag bij met de ervaring die wij hebben opgedaan. Gaat het om een beveiligingsvraagstuk, een project wat een kickstart nodig heeft of een her organisatie van een of meerdere ICT-processen? Wij hebben de kennis in huis om daar een gedegen consultant of ICT-architect aan te koppelen die van aanpakken weet. 

Advies op maat

Als organisatie is het onmogelijk om alle kennis (in een snel veranderende IT-wereld) in huis te hebben. 4Consult wordt al jaren gezien als koploper op het gebied van nieuwe ontwikkelingen.  

Ook nu lopen we voorop in kennis als het gaat om de transitie naar de cloud. Alle vraagstukken rondom beveiliging, de manier waarop je zou kunnen migreren maar ook wat wel en vooral wat niet te doen hebben we al voorbij zien komen. Zowel aan onze eigen klanten maar ook aan collega ICT-bedrijven en andere organisaties hebben we advies gegeven hoe dit aan te pakken. 

Consultancy, breed inzetbaar

Scans voeren we uit op zowel technisch als op het organisatorische vlak. Vanuit de technische kant wordt gekeken waar verbeteringen zouden kunnen worden doorgevoerd. We leggen dit vast en bespreken dit met de directie/het bestuur. Als de aanbevelingen worden overgenomen dan kun je ervan uit gaan dat de omgeving stabiel en veilig is ingericht.  

Een consultancy traject vliegen wij altijd gestructureerd aan. Tijdens een introductiegesprek halen wij de doelen naar boven en zorgen we dat onze opdracht en de verwachtingen van u als klant helder zijn. De ervaring leert dat dit gedurende een consultancytraject wel eens bijgesteld moet worden, maar dat is natuurlijk niet erg! 

Onder consultancy valt ook een stuk ICT-architectuur met als scope het “snijvlak” tussen ICT en de bedrijfsvoering. In dit proces denkt een ICT-architect van 4Consult mee in het bedrijfsproces van organisaties om daar met ICT-oplossingen en inrichtingen een aansluitende oplossing te ontwerpen. Dit wordt vastgelegd in een functioneel ontwerp als basis, waarna een technisch ontwerp wordt gemaakt met het functioneel ontwerp als basis. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de ICT-inrichting complementair is aan de verwachtingen van de medewerkers van je organisatie. Ofwel; de medewerkers worden daadwerkelijk geholpen en ondersteund met ICT! 

HEY JIJ!

Ben je na het lezen ook enthousiast geworden over onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan kom ik (of één van mijn collega’s) vrijblijvend bij je langs!