Zoals u wellicht in eerdere nieuwsberichten hebt gezien wordt ons huidige pand te klein en hebben we een prachtig nieuw pand gevonden in Rijsoord. We zijn een oude boerderij uit het begin van de 18e eeuw volledig aan het verbouwen. De buitenkant laten we volledig in tact omdat we het oude karakter van het pand niet willen aantasten.

Van binnen wordt alles gemoderniseerd maar we proberen wel zoveel mogelijk om ook binnen het oude karakter van het pand weer terug te halen. Zo halen we de oude balken weer zoveel mogelijk te voorschijn.

We merken dat veel klanten maar ook mensen uit de buurt van het pand erg meeleven met de verbouwing en regelmatig vragen hoe het gaat. Super gaaf dat het zo leeft!

We hebben al heel wat gedaan in het pand. Allereerst zijn we begonnen met het slopen van alle binnenmuren. We gaan werken met zoveel mogelijk grote ruimtes en waar nodig worden glaswanden geplaatst.

Alle elektra, netwerkbekabeling, coax en andere overbodige bekabeling hebben we verwijderd. Intussen ligt er weer ruim 2,5KM aan nieuwe kabelbuizen die we binnenkort gaan vullen met nieuwe bekabeling.De bestaande trappen zaten op een plek waar wij ze liever niet hebben dus er zat niets anders op dan ze te verplaatsen.

Alle radiatoren op de begane grond hebben we verwijderd. Momenteel zijn we vloerverwarming aan het aanleggen.

Alle opbouw stopcontacten en goten zijn verwijderd. Alle bekabeling hebben we netjes in de muren gefreesd. Alle wanden zijn daarna voorzien van een mooie gladde stuclaag.

Alle plafonds op zowel de begane grond als op de eerste verdieping zijn verwijderd. De systeemplafonds waren verouderd en vergeeld. Over een paar weken gaan we nieuwe systeem plafonds plaatsen.

Verder zijn alle toiletgroepen afgebroken. Deze worden opnieuw opgebouwd.

We zijn nog lang niet klaar maar het slopen is klaar en het opbouwen is begonnen. We hopen ergens in de zomer te kunnen verhuizen naar ons nieuwe pand. Als u het leuk vindt om alvast een keer binnen te kijken laat het dan weten. We zijn super trots op ons nieuwe pand en we laten graag een keer zien wat we allemaal aan het doen zijn.

Bitnami