Veel mensen kennen Feyenoord als voetbalclub maar wist u dat Feyenoord basketbal ook bestaat? Om precies te zijn heet de club Zeeuw&Zeeuw/Feyenoord.

2 maart werd een funding dinner gehouden. Anders dan bij voetbal valt het niet mee om de begroting rond te krijgen en wordt van alles ondernomen om extra inkomsten te genereren voor de club.

4Consult/Startportaal was ook van te partij. Het was een fantastische avond. Alle spelers van Feyenoord waren aanwezig. Toen halverwege de polonaise begon wisten de Amerikaanse spelers niet wat hen overkwam maar ze deden fantastisch mee. Chapeau!

Vanuit 4Consult/Startportaal hebben we goed meegedaan met de veiling en uiteindelijk gingen wij er met de wedstrijdbal (van de gewonnen wedstrijd tegen de nummer 1 Donor) vandoor. Verder hebben we een rondvlucht boven Rotterdam en een make-over bemachtigd.

Zoals u wellicht weet zijn we hoofdsponsor van 4Consult/Binnenland VSE1. We vonden het een fantastische bijeenkomst en we hebben ons steentje bijgedragen maar nu gaan we ons weer focussen op ons eigen team. We hebben de intentie uitgesproken om ook volgend jaar hoofdsponsor te zijn van dit fantastische team!!

Bitnami