Op 4 oktober aanstaande organiseert 4Consult weer haar jaarlijkse klantendag.

Na de succesvolle editie vorig jaar in Diergaarde Blijdorp, hebben we ook dit jaar weer een unieke en beroemde locatie geregeld in Rotterdam. Stap met 4Consult aan boord van het StoomSchip Rotterdam en laat u bijpraten over nieuwe ontwikkelingen en trends, actuele thema’s en slimme ICT oplossingen. Lunch met ons in een van stijlvolle zalen van de SS Rotterdam en sluit deze klantendag op bijzondere manier af met een rondleiding op het schip met ruim veertig jaar roemruchte stoomvaartgeschiedenis.

We ontvangen u 4 oktober graag vanaf 9.00 met een kop koffie of thee. Van 9.30 uur tot 14.00 uur hebben we een inspirerend en leuk programma met diverse sprekers en uiteraard een heerlijke lunch. Gaat u om 14.00 uur nog met ons mee op rondleiding over het schip? Dit kunt u aangeven op het registratieformulier.

Bent u klant van 4Consult of bent u een geïnteresseerde die deze dag zou willen bijwonen? Stuur even een mailtje naar communicatie@4consult.nl en we sturen u zo spoedig mogelijk het registratieformulier toe!

Team 4Consult

Bitnami