Mijn naam is Jordan Kroon, sinds 7 januari 2019 werkzaam bij 4Consult B.V. Ik ben 24 jaar, ik heb een relatie en woon in het mooie dorpje Zwijndrecht.

Sinds afgelopen zomer ben ik bezig met de opleiding Medewerker Beheer ICT niveau 3, wat ik met veel plezier ervaar. Na een half jaar school heb ik gekozen om mijn leerweg anders aan te pakken, namelijk in een werk- en leeromgeving. Dit werkt na een korte periode zijn vruchten al af.

Door de kans die 4Consult B.V. mij heeft gegeven kan ik nu eindelijk mijn passie uitoefenen en mezelf verder bekwamen in de ICT.

Ik ben werkzaam op de afdeling Helpdesk, dus u zult mij wel eens aan de telefoon gaan horen.

Naast de passie voor de ICT doe ik ook graag iets leuks met mijn vriendin, zoals het bezoeken van mooie steden en culinair eten, speel ik een spelletje op de computer of console en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Bitnami